a

Menu

Live verslag

Buzztour in beeld

Opdrachtgever: Gemeente Den Haag en Stichting Werk en Mantelzorg

Datum: Mei 2019

Gemeente Den Haag en Stichting Werk en Mantelzorg organiseerden in de week van de Mantelzorg een dag voor mantelzorg. Een buzztour. Een Amerikaanse schoolbus deed drie verschillende locaties aan. In de bus werden mensen uitgenodigd om in gesprek te gaan over mantelzorg en hun ervaringen hiermee. Voor Rachel werd achter in de bus een plekje geïmproviseerd om te kunnen tekenen.

Doel van de dag: mantelzorg met alle mooie en lastige kanten bespreken, om mensen erkenning te geven en te belonen voor hun belangrijke bijdrage. Rachel werd uitgenodigd om de aandacht van de mantelzorg letterlijk zichtbaar te maken in een beeldverslag.

De tour eindigde na drie bestemmingen bij Theater De Nieuwe Regentes. Daar werden de drie platen van Rachel tentoongesteld en gebruikt om het afsluitende debat over Werk en Mantelzorg aan te zwengelen.

Kijk hier voor een beeldverslag van deze dag en hoe een live getekend verslag een bijdrage kan leveren: https://houseofimagination.com/visueel-verslag-om-aandacht-voor-mantelzorgers-zichtbaar-te-maken/

Klik op de afbeelding om deze groter weer te geven: